ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ


Πλεονεκτήματα

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ
Η εταιρεία μας δημιουργεί  ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΔΙΚΑ της  μοντέλα που προκύπτουν από πρωτότυπους  σχεδιασμούς και κατασκευάζει και υλοποιεί τα πρότυπά τους.

ΣΚΑΦΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ
Υιοθετώντας το βαθύ V στην πλώρη, με την τεχνολογία των αεριζόμενων steps, τα διπλά chine και τους convex νομείς οι γάστρες της TROPIDA καταφέρνουν να είναι εξαιρετικά μαλακές στους δύσκολους καιρούς, σταθερές, κρατώντας συγχρόνως το κατάστρωμα και τους επιβάτες στεγνούς κάτω από όλες τις συνθήκες.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ DESIGN
Ο υπερσύγχρονος σχεδιασμός οι αρμονικές γραμμές και τα αεροδυναμικά σχήματα συνθέτουν πολύ όμορφα αισθητικά σύνολα που θα μείνουν πολλά χρόνια στην κορυφή της αισθητικής.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ – ΑΝΕΣΗ
Βασική προϋπόθεση για ένα σκάφος ανοικτής θάλασσας και υψηλών επιδόσεων, είναι οι επιβάτες του να κάθονται σωστά , με καλή στήριξη που θα τους εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να νοιώθουν ΜΕΣΑ στο σκάφος και όχι πάνω σ΄αυτό, όπως συχνά συμβαίνει με αρκετά rib.
Παράλληλα πρέπει να υπάρχουν και οι ανάλογες ανέσεις όταν το σκάφος είναι σταματημένο, για τις ανάγκες της άνετης παραμονής σ’ αυτό. Γι’ αυτόν τον σκοπό στα σκάφη μας θα βρείτε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, χώρους ηλιοθεραπείας, άπλετους ελεύθερους χώρους, μεγάλη δεξαμενή νερού και τεράστια αυτονομία βενζίνης, ψυγείο, τουαλέτα, ντουζιέρα και άλλες ακόμη ανέσεις που κάνουν ευχάριστη και άνετη την παραμονή  σ’ αυτό.
Αυτές οι παράμετροι λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν στον σχεδιασμό των σκαφών μας.

ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Η κατασκευή γίνεται με τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά όπως TRIAXIAL FIBER, ISOPTHALIC POLYESTER, VINYLESTER. Δοκάρια και φρακτές κτίζονται σε ένα ενιαίο κομμάτι χωρίς ξύλα, δίνοντας μια εξαιρετική άκαμπτη και ανθεκτική στο χρόνο κατασκευή.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Με εξαιρετικά μελετημένη υδροδυναμική, οι γάστρες καταφέρνουν να έχουν πού μικρές αντιστάσεις χάρη στα αεριζόμενα step τους, και στο ιδιαίτερο σχήμα τους με τους convex νομείς που τους χαρίζουν πολύ υψηλές επιδόσεις (πάνω από 70 knots) και με εξαιρετική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να κινούνται πολύ άνετα με χαμηλές ταχύτητες όταν οι καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν Τα διπλά steps της πλώρης περιορίζουν την ενοχλητική επιβράδυνση στο πέρασμα των κυμάτων, (ειδικά στα πρίμα) ενώ το antidive θα περιορίσει σημαντικά την όποια πιθανότητα καρφώματος.
Τα διπλά αεριζόμενα steps κάνουν το σκάφος να κινείται πάνω σε ένα στρώμα νερού και αέρα μειώνοντας τις αντιστάσεις και επιτρέποντάς του να μένει πάντα ευθυγραμμισμένο μιας και δεν υπάρχει η ανάγκη του εξαιρετικού ανασηκώματος της πλώρης προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση των βρεχάμενων επιφανειών για τις επιδόσεις και την οικονομία.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
ANTIDIVE SYSTEM
Από παλιά στους αγώνες χρησιμοποιούνταν δυο ένθετα πτερύγια που λειτουργούσαν σαν στοπ για να αποτρέψουν το κάρφωμα της γάστρας. Στη συνέχεια εφαρμόσαμε αυτήν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΓΑΣΤΡΕΣ ΜΑΣ εντάσσοντας το antidive στο σώμα της γάστρας σε τέτοια θέση που να ενεργεί Μόνο όταν έχουμε φτάσει σε ακραία σημεία. Όταν λειτουργήσει το antidive θα βγάλει χτύπημα. Είναι προτιμότερο όμως ένα χτύπημα παρά ένα κάρφωμα της πλώρης. Ειδικά στην τουριστική χρήση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους εξαρτημάτων και μηχανισμών εξοπλίζουμε το σκάφος με ποιοτικά, αισθητικά και εργονομικά αξεσουάρ για μεγάλη αντοχή στις δύσκολες συνθήκες της θάλασσας.
Στο ταμπλώ κατασκευή με carbon και χρήση δέρματος για πολυτέλεια και άνεση.
Υφάσματα marine Silvertex για τις ταπετσαρίες και για τους αεροθαλάμους υφάσματα ΟRCA της PENNEL FLIPO.
Ξύλινη επένδυση δαπέδου και διακοσμητικών στοιχείων.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ
Σε συνεργασία με την K4+ η TROPIDA εξελίσσει τις γάστρες με καινοτομικά στοιχεία στην ασφάλεια της πλεύσης, την οικονομία, τις επιδόσεις και την άνεση και ήδη ετοιμάζεται ένα νέο MEGARIB που θα ενσωματώνει ολη αυτή την τεχνογνωσία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Τα σκάφη μας είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ του CE class C και βρισκόμαστε στη διαδικασία πιστοποίησης ISO 9001 & 14.000.


Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ  για  CE class C και η εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015απο το BUREAU VERITAS 

Χρειάζεστε βοήθεια; Σας ενδιαφέρει η συνεργασία;
Επικοινωνήστε με την TROPIDA για πληροφορίες και πωλήσεις. 

2106022460 | 6945155581 info@tropida.gr  

Ακολουθήστε μας
στα social