ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ


H εταιρεία

Τρόπιδα (τρόπις κατά το αρχαιοπρεπές), η αυθεντική ελληνική λέξη που χρησιμοποιείται από τα ομηρικά χρόνια εκεί που σήμερα συνηθίζουμε να βάζουμε τη λέξη “καρένα”, την κεντρική δηλαδή ραχοκοκαλιά των υφάλων κάθε πλωτού μέσου. Από εκεί προέρχονται και τα γνωστά μας παρατροπίδια (παρά την τρόπιδα).

Η TROPIDA by Takis Samartzis είναι μια σχετικά νέα, αλλά δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία στον χώρο της ναυπήγησης σκαφών. Ο Τάκης Σαμαρτζής με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις, τόσο στον σχεδιασμό και στην κατασκευή σκαφών αναψυχής όσο και στους αγώνες ταχυπλοΐας ανοικτής θάλασσας, είναι ο ιθύνων νους και η ψυχή της TROPIDA.

Με σεβασμό όχι μόνο στην θάλασσα αλλά και στις ανάγκες των επιβαινόντων , τα σκάφη της TROPIDA έχουν ευρηματικό σχεδιασμό τόσο στην γάστρα με ένα βαθύ anti dive system και δύο αεριζόμενα steps, όσο και στο κατάστρωμα και με τους άνετους χώρους τους, προσδίδουν ασφαλή, γρήγορη (μέχρι 65 Knots) και στεγνή πλεύση. 


Τα σκάφη της TROPIDA είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση, ως tender boats σκαφών, αλλά και για ιδιωτική χρήση.


Στα προσεχή σχέδια της εταιρείας είναι οι διεθνείς συνεργασίες και η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις με νέα σκάφη.

Το 2019 η TROPIDA  κέρδισε το IRON A' DESIGN AWARD στον διαγωνισμό του A'DESIGN AWARD & COMPETITION  by INTERNALIONAL DESIGN ACADEMY για τον σχεδιασμό του 12 μετρου σκάφους της COSMIC39 .


Εκτός από τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκαφών, η εταιρεία ασχολείται και με custom made ειδικές κατασκευές, επισκευές, συντηρήσεις και φύλαξη σκαφών.


Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ  για  CE class C και η εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015απο το BUREAU VERITAS 

Χρειάζεστε βοήθεια; Σας ενδιαφέρει η συνεργασία;
Επικοινωνήστε με την TROPIDA για πληροφορίες και πωλήσεις. 

2106022460 | 6945155581 info@tropida.gr  

Ακολουθήστε μας
στα social