ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ


SAITA CARBON EDITION

Με λεπτομέρειες απο πραγματκά ανθρακονήματα , η έκδοση CARBON EDITION αποκτά μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας διατηρώντας φυσικά ολα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το SAITA να ξεχωρίζει. Εκτός όμως απο τις λεπτομέρειες των ανθρακονημάτων , πολλά ακόμη εξαρτήματα και αξεσουάρ ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα και την πολυτέλεια. 

Νέα διάσταση παίρνει το SAITA Carbon Edition  με τον νέο V8 κινητήρα των 300 ΗΡ της MERCURY. Το σκάφος ελέγχει με απόλυτο τρόπο την τεράστια ροπή του νέου οκτακύλινδρου κινητήρα και οι επιδόσεις παίρνουν άλλη διασταση ξεπερνώντας τους 61 κόμβους ακόμη και με το σκάφος σχετικά φορτωμένο.

Η αθόρυβη και ομαλή λειτουργία του , έρχεται να συμπληρώσει την εξαιρετικά μαλακή πλεύση  του SAITA και το σύνολο εχει απίστευτη συμπεριφορά είτε σε ομαλή θάλασσα, είτε σε κυματισμό, ανεβάζοντας σε ενα ξεχωριστό επίπεδο την απόδοση της κατηγορίας των 8 μέτρων .

Μπορεί να κινηθεί με την ίδια άνεση είτε στους 10 κόμβους της ελάχιστης ταχύτητας πλαναρίσματος, είτε στους 61 κόμβους τελικής ταχύτητας και κάθε ενδιάμεση ταχύτητα ειναι ζήτημα μιας απλής κίνησης του δεξιού χεριού του κυβερνήτη, ενώ απο τους επιβάτες δεν θα γινει σχεδόν ποτε αντιληπτό το ποσο γρήγορα κινούνται.

Κάτι που ξεπερνά τις προσδοκίες , ειναι η κατανάλωση καυσίμου, που με ταχύτητα 30 κόμβων δεν θα ξεπερασει τα 0,8 λίτρα /ν.μ που εκτός απο απίστευτη οικονομία χαρίζουν και εξαιρετική αυτονομία με τα 250 λίτρα του ρεζερβουάρ της δεξαμενής καυσίμου.


Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ  για  CE class C και η εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015απο το BUREAU VERITAS 

Χρειάζεστε βοήθεια; Σας ενδιαφέρει η συνεργασία;
Επικοινωνήστε με την TROPIDA για πληροφορίες και πωλήσεις. 

2106022460 | 6945155581 info@tropida.gr  

Ακολουθήστε μας
στα social