ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ


A'DESIGN AWARD WINNING

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ 

Με έναν μεγάλο διεθνή τίτλο τιμήθηκε η Ελληνική Εταιρεία κατασκευής φουσκωτών σκαφών TROPIDA και ο σχεδιαστή και ιδιοκτήτης της ΤΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ , κερδίζοντας το IRON A' DESIGN AWARD IN YACHT & MARINE VESSELS CATEGORY  απο το INTERNATIONAL DESIGN ACADEMY.

Το μεγάλο αυτό βραβείο αφορά το νέο δημιούργημα της εταιρείας COSMIC 39 , ενα super rib 12 μέτρων  με πολλά καινοτομικά στοιχεία και προσεγγίσεις τόσο στην γάστρα, όσο και στο κατάστρωμα, με ιδιαίτερη μελέτη σε αεροδυναμική, εργονομία και αισθητική.

Ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους σχεδιαστές απ΄ολο τον κόσμο, και έχοντας να αντιμετωπίσει  μεγαθήρια super yachts  των 100 και πλεον μέτρων , το  rib  της  TROPIDA κατάφερε να εντυπωσιάσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής που απαρτίζονται απο επιφανείς δημοσιογράφους, καταξιωμένους σχεδιαστές, κορυφαίους ακαδημαικούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες.

Αυτή τη στιγμή το σκάφος βρίσκεται στην διαδικασία κατασκευής του, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός νέου πρωτοποριακού project  το οποίο θα συμπληρώσει την γκάμα της εταιρείας. 


Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ  για  CE class C και η εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015απο το BUREAU VERITAS 

Χρειάζεστε βοήθεια; Σας ενδιαφέρει η συνεργασία;
Επικοινωνήστε με την TROPIDA για πληροφορίες και πωλήσεις. 

2106022460 | 6945155581 info@tropida.gr  

Ακολουθήστε μας
στα social